WIELKANOCNY TWARÓG Z BURAKIEM I RZODKIEWKĄ

0 (0 ocen)

  • 15 min

Pyszny i zdrowy.

  • 15 min

Składniki:

  • WYKONANIE: ŁATWE
    PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT
    ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ.
    ILOŚĆ PORCJI: 4-5

    Składniki:
    275 g twarogu półtłustego,
    mały jogurt naturalny,
    pęczek rzodkiewki,
    pęczek szczypiorku,
    mały kawałek buraka,
    sól,
    pieprz.

Wielkanocny twaróg z burakiem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg rozgniatam, dokładnie łączę z jogurtem.
    Rzodkiewkę, buraka i szczypiorek bardzo drobno siekam, dodaję do twarogu, dokładnie mieszam.
    Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy