Wegańskie cukinie

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pyszne, wiosenne i weganskie cukinie z pesto pokrzywy.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • – cukinie
    – pory
    – poeczrki
    – pomidory koktajlowe
    - świeży szpinkak
    -pesto z pokrywy
    – sól, pieprz
    – 1/2 łyżeczki ostrej mielonej papryki
    – 1/2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki
    -curry
    – oliwa
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Wegańskie cukinie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pyszne nadzienie 1. Cukini wdrażamy środek na farsz ( ktory później też użyjemy do farszu), resztę składników kroimy cieniutko i dodajeny do nich pesto i przprawy. Do cukinii nakldamy farsz i wykladmay je na brytwanke , podlewamy małą ilością wody i pieczemy ok 15 min w piekarniku na 200 C
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować