wędzona makrela w majonezie

0 (0 ocen)

smaczna makrela do różnego chlebka i nie potrzeba już masła do smarowania pieczywa................SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • makrela wędzona 2 sztuki, majonez tradycyjny 8 łyżek, papryka czerwona 1 mała, ogórki konserwowe 5 sztuk, cebula czerwona 1 średnia, pieprz czarny mielony 3/4 łyżeczki

Wędzona makrela w majonezie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap 1. świeżą makrelę wędzoną obrać dokładnie z ości do miski.............

    paprykę czerwoną, ogórki konserwowe, cebulę czerwoną pokroić w kostkę i wsypać do makreli..............

    dodać pieprz mielony, majonez i wszystko wymieszać.............

    schować do lodówki minimum na godzinę, aby smaki się przegryzły...........

    smaczna makrela do różnego chlebka i nie potrzeba już masła do smarowania pieczywa................SMACZNEGO!!!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy