REKLAMA
Uwielbiam domowe wędliny. Mięso numer jeden w mojej kuchni to dziczyzna ze względu na smak oraz bogactwo cennych składników. Dziczyzna jest niezwykle uniwersalna i smakuje zarówno na gorąco jak pod postacią domowych wędlin.
kw
(średnia 4.75 z 12 głosów)
Taką wędlinę przygotowuję najczęściej na różne wycieczki, jest niezastąpiona na kanapkę. Ma w sobie dużo smacznego mięska i pysznej galaretki, uwielbiamy ją.
Bardzo smakowita domowa wędlinka, bez konserwantów, tania, banalnie prosta. Porcja na około 6 - 7 słoiczków dżemówek. Trwałość tak przygotowanej mielonki to około miesiąc pod warunkiem, że będziemy przechowywać ją w lodówce.
Mięso ze słoika smakuje wybornie, smaczne, pachnące i otulone galaretką. Prawdziwy smak dzieciństwa.
Nie ma to jak domowe mięsko, takie wg babcinego przepisu cenie sobie za oryginalny smak
Komentarze