Wątróbka z patelni

4.5 (172 ocen)

  • 20 min

polubią ją nawet jej przeciwnicy

  • 20 min

Składniki:

  • 1 kg wątróbki drobiowej,2cebule,tłuszcz do smażenia,sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Wątróbka z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wątróbkę umyć osączyć z wody,cebulę pokroić na piórka
    2.Cebulę podsmażyć na patelni dodać wątróbkę razem wszystko smażyć
    3.Na koniec doprawić solą ,pieprzem według uznania.

Porady

Można podawać z chlebem ,bułką lub gotowanymi ziemniakami

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować