Watróbka drobiowa z cebulą i pomarańczą

0 (0 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 35 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

bardzo smaczna:)

  • 35 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • około 500 g wątróbek drobiowych
    2 średnie pomarańcze
    2 cebule białe
    mąka
    sól,
    pieprz swiezo zmielony
    natka do dekoracji
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Wątróbka

Watróbka drobiowa z cebulą i pomarańczą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wątróbke oczyścić, pokroić na mniejsze kawałk i i oprószyc mąką.
    Usmażyć z obu stron na niewielkiej ilosc oleju.Pod koniec smażenia dodac pokrojona w plastry cebule i pokrojone pomarańcze.
    Chwile całośc dusic na srednim ogniu pod przykryciem , nastepnie przyprawić do smaku sola i pieprzem.
    Podawac np ze świezym pieczywem, smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Podroby Pomarańcze

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować