Warzywa do chinszczyzny

  • wyświetlono: 1420 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Tak przygotowne sa idealne do chinszczyzny,wystarczy dodac mieso i ryz,smakuja rowniez podane z makaronem.

GIOVI75
  • 6 porcje
  • 40min
  • Łatwy

Składniki

400 gr pieczarek
2 marchewki
150 gr selera naciowego
biala czesc pora
olej rzepakowy
sol,pieprz
pietruszka

Sposób przygotowania przepisu:

Warzywa do chinszczyzny

  • 1. Pieczarki kroimy na grubsze plastry i dusimy na patelni do odparowania wody po czym dodajemy olej i pokrojone warzywa (por pokrojony w krazki,seler w polkrazki,marchewka starta na tarce o grubych oczkach),mieszamy wszystko razem,doprawiamy do smaku i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem okolo 30' mieszajac od czasu do czasu.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

marchewka z groszkiem do obiadu

Dodane przez: capri

marchewka z groszkiem do obiadu

klasyczny dodatek do kotleta :)

Dodane przez: Katarzyna255

Buraczki do obiadu na zimno

doskonałe do mięsa i ziemniaków

marchew duszona

Dodane przez: Magda_Z

Marchew duszona do obiadu

Przepyszny dodatek do mięsa czy...

Buraczki do obiadu.

Dodane przez: BABECZKA 35

Buraczki do obiadu.

Zdrowy dodatek do obiadu.

pyszne i zdrowe

Dodane przez: justyna33

buraczki do drugiego dania

zdrowy dodatek do drugiego dania

duszona marchewka

Dodane przez: dagooshya

Duszona marchewka do obiadu

Pyszna duszona marchewka, idealna...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE