Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

5 (153 ocen)

Idealny na letnie śniadania, lekki i zdrowy :)

Składniki:

  • 500g półtłustego twarogu
    6 dużych łyżek gęstej śmietany 18%
    7-8 rzodkiewek
    2 cebule dymki
    pęczek szczypiorku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

5 (153 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Dodatki

Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser wrzucić do miski i rozgnieść widelcem, dodając sól, pieprz i śmietanę.
  • 2. Umytą i pokrojoną w kostkę rzodkiewkę wrzucić do twarożku.
  • 3. Cebulkę oraz szczypior drobno siekamy i dodajemy do twarożku. Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Nabiał

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować