Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

5 (142 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Na kanapki, ale też jako samodzielna przekąska lub drugie śniadanie.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 g białego sera chudego
    łyżka majonezu,
    2 łyżki śmietany 18%
    płaska łyżeczka soli,
    szczypta pieprzu
    3 rzodkiewki
    mały pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

5 (142 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek drobno siekamy. Rzodkiewkę ścieramy na grubych oczkach.
    Mieszamy razem z serem, majonezem, śmietaną, solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować