Twarożek z bazylią, rzodkiewką i kiełkami rzodkiewki

0 (0 ocen)

  • 15 min

Propozycja na zdrowe i smaczne śniadanko.

  • 15 min

Składniki:

  • 230 g sera twarogowego
    2 łyżki kefiru
    8 rzodkiewek
    kiełki rzodkiewki
    1,5 łyżeczki suszonej bazyli
    czarnuszka zmielona ( tłuczona )

Twarożek z bazylią, rzodkiewką i kiełkami rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sposób przygotowania
    Twaróg ugnieść łyżką z kefirem, dodać 6 posiekanych rzodkiewek, roztartą bazylię i jak najdrobniej zmieloną czarnuszkę ( zastępuje pieprz ).
    Wszystko mieszamy , wykładamy na talerz , dekorujemy kiełkami rzodkiewki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy