Sałatka z tuńczyka z selerem naciowym

5 (1 ocen)

  • 15 min

Prosty i smaczny dodatek do kanapki który może być podawany zarówno na śniadanie, lunch czy też kolację.

  • 15 min

Składniki:

  • 2 małe puszki tuny (u mnie w wodzie)
    1 mały korniszon
    kawałek łodygi selera
    1/4 cebuli (według uznania)
    sól, pieprz
    2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Sałatka z tuńczyka z selerem naciowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tunę odcedzić, widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Seler, korniszon, cebulę pokroić na male kawałki. Wszystko wymieszać z solą, pieprzem i majonezem. Podawać z pieczywem, listkiem zielonej sałaty i plasterkiem pomidora.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować