Truskawki pod kokosowa kruszonką

0 (0 ocen)

  • 45 min

Zamrożone w sezonie truskawki smakują teraz obłędnie :)

  • 45 min

Składniki:

  • mrożone truskawki lub inne owoce
    garść orzechów włoskich

    kruszonka:
    1/4 kostki margaryny
    1/2 szklanki mąki
    1/2 szklanki cukru kryształu
    1/2 szklanki wiórków kokosowych

Truskawki pod kokosowa kruszonką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Truskawki z orzechami 1. Zamrożone truskawki przełożyć do kokilek, posypać orzechami.
  • Crumble w piekarniku 2. W misce wymieszać wszystkie składniki na kruszonkę i posypać nią owoce.
  • Gotowy deser 3. Zapiekać 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Zajadać ciepłe lub zimne :) Smacznego :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy