Tosty ziołowe

5 (146 ocen)

Pyszne tosty pachnące ziołami prowansalskimi i koperkiem.

Składniki:

  • 2 kromki chleba
    jajko
    2 łyżki mleka
    płaska łyżeczka ziół prowansalskich
    łyżka posiekanego koperku
    sól, pieprz biały
Wystaw ocenę:

5 (146 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Tosty

Tosty ziołowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajko rozbełtać z mlekiem, dodać zioła i koperek. Doprawić do smaku. W jajku maczać kromki chleba i smażyć na rozgrzanym oleju do zarumienienia.

Porady

Można podawać z keczupem lub dowolnym dipem.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Zioła

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować