Tosty z tuńczykiem i mozzarellą

4.49 (179 ocen)

  • 20 min

..czyli szybka przekąska na ciepło :)

  • 20 min

Składniki:

  • 12 kromek chleba tostowego
    1 mały słoiczek przecieru pomidorowego (ok. 90g)
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    2 kulki mozzarelli
    przyprawa do mozzarelli
Wystaw ocenę:

4.49 (179 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Tosty

Tosty z tuńczykiem i mozzarellą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tosty posmarować przecierem, ułożyć na nich kolejno tuńczyka i plasterki mozzarelli. Ułożyć na blaszce. Zapiekać w piekarniku w temp. 180°C, aż ser się roztopi. Przed podaniem posypać przyprawą.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mozzarella Przecier pomidorowy Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować