Tosty z oscypkiem, pomidorkiem i cebulką

4.5 (168 ocen)

Użycie oscypka daje im wyśmienitego smaku.

Składniki:

  • 2 kromki chleba
    4 plasterki oscypka
    4 plasterki pomidora
    cebula
    masło
    ketchup
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (168 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Tosty

Tosty z oscypkiem, pomidorkiem i cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • posmarowany chleb masłem 1. Kromki chleba od zewnątrz posmarować masłem
  • Pokrojony ser, omidor i cebula 2. Oscypka i pomidora pokroić w plasterki, cebulkę w piórka.
  • Tosty 3. Plasterki oscypka, pomidora ułożyć na kromce chleba, dodać piórka cebulki, posilić i popieprzyć, przykryć drugą kromką chleba.
  • tosty w tosterze 4. Zapiekać w tosterze.

Porady

Do tostów można dodać inne ulubione składniki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Oscypek Pomidor

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować