Torcik niesamowicie prosty i szybki w przygotowaniu. Bardzo delikatny i kruchy. W smaku przypomina batoniki Kinder Bueno.Do jego przygotowania wykorzystałam moje ulubione andruty i krem orzechowy Nutella. Całość udekorowałam siekanymi orzechami laskowym i orzechami włoskimi w czekoladzie.
4.5 (162 ocen)
Porady
Torcik niesamowicie prosty i szybki w przygotowaniu. Bardzo delikatny i kruchy. W smaku przypomina batoniki Kinder Bueno. Do jego przygotowania wykorzystałam moje ulubione andruty i krem orzechowy Nutella. Całość udekorowałam siekanymi orzechami laskowym i orzechami włoskimi w czekoladzie. Podczas krojenia tortu, słychać chrupkość świeżych andrutów, a w przekroju widać ich niezliczoną ilość warstw. Chociaż od dawna przymierzałam się do jego wykonania, to dopiero udział we wspólnej akcji "Bez pieczenia" , dopomógł mi w przygotowaniu tego delikatnego i jakże chrupiącego deseru. Mówią "Co się odwlecze, to nie uciecze". Zapraszam :)
Komentarze