2.Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na patelni. Do cebuli dodać czosneki mięso mielone. Kiedy się usmaży wlać przecier pomidorowy. Przyprawić solą, pieprzem,
3.Ser żółty zetrzeć na tarce jarzynowej.
4.Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na patelni. Do cebuli dodać rozmrożony i odsączony szpinak przyprawić solą, pieprzem i czosnkiem przeciśniętymi przez praskę. Chwilę podsmażyć. Na koniec dodać śmietankę.
5.Smarować naleśniki wnastępującej kolejności: naleśnik-mięso-ser żółty-naleśnik-szpinak-ser żółty- aż do wyczerpania składników.
6.Na wierzchu powinien być naleśnik.
7.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180*C i piec przez 30 min. 10 min przed końcem wierzch posypać żółtym serem.
Komentarze