torcik chlebowy

0 (0 ocen)

  • 60 min

ta potrawa znika w szybkim tempie ze stołów

  • 60 min

Składniki:

  • 1 pojedyncza piers z kurczaka
    2 pojedyncze piersi z kurczaka wedzonego
    1 duza srednia cebula czerwona
    2 male jogurty naturale
    1 maly majonez winiary
    chleb tostowy

Torcik chlebowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. surowa piers gotujemy. Wedzona piers,cebule i juz ugotowana piers drobniutko kroimy dodajemy majonez(mozna dodac troche wiecej według uznania) i jogorty.Doprawiamy do smaku pieprzem i sola.Mieszamy.Do kwadratowej formy układamy jedna warstwe chleba tostowego i smarujemy farszem tak tworzymy 3 warstwy.Gotowy chlebek wkładamy do lodowki.

Porady

Torcik najlepiej przygotowac dzien wczesniej

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy