Tatar z wędzonego pstrąga

4.5 (144 ocen)

  • 10 min

Po prostu najlepszy tatar rybny :)

  • 10 min

Składniki:

  • opakowanie wędzonego fileta z pstrąga
    ogórek kiszony
    łyżka serka Philadelphia
    koperek
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Tatar

Tatar z wędzonego pstrąga - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę i ogórka pokroić w kostkę.
  • 2. Układać warstwy( najlepiej z metalową obręczą). Ryba, ogórek, serek.
  • 3. Posypać koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować