Tatar z wędzonego łososia

4.5 (165 ocen)

Pyszny jako przystawka lub pasta na kanapki. Łosoś w tej wersji smakuję wyśmienicie.

Składniki:


  • 100 g wędzonego łososia
    1 ogórek kiszony
    pół cebuli
    pieprz
    kilka kropel oleju


Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Tatar Kanapki Pasty

Tatar z wędzonego łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę i ogórka pokroić w bardzo drobną kostkę.
    Łososia pokroić w kostkę.
    Popieprzyć i dodać olej. Wymieszać dokładnie. Schłodzić godzinę w lodówce.
    Podawać na kanapki lub jako przystawkę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Łosoś Łosoś wędzony

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wigilia Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować