Tarta z pomidorami i Lazurem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min

Idealna i szybka przekaska na wizyte gosci czy domowy seans filmowy.

  • 30 min

Składniki:

  • Składniki:
    - Ciasto francuskie – ja użyłam gotowego ciasta Light – 275g
    - 1 pomidor,
    - 80g sera błękitny Lazur
    - sól, pieprz, oregano.

Tarta z pomidorami i lazurem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciasto francuskie układamy na formie. Cienko pokrojone plastry pomidora układamy gęsto na cieście. Całość posypujemy startym na grubych oczkach serem pleśniowym. Doprawiamy solą, pieprzem i oregano. Naszą tartę pieczemy w piekarniku przed 20 minut w 190 stopniach.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

KH_01-2014

Komentarze

Podobne przepisy