SZYNKA NADZIEWANA MOZZARELLĄ I OSTRĄ PAPRYCZKĄ

0 (0 ocen)

  • 15 min

Cieniutka szynka szwarcwalcka z łagodną mozzarellą i ostrą papryką. Super połączanie, polecam!

  • 15 min

Składniki:

  • opakowanie mozzarelli,
    większa ostra papryczka,
    80 g szynki szwarcwalckiej.

Szynka nadziewana mozzarellą i ostrą papryczką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Nadziewana szynka 1. Każdy plasterek szynki kroję na trzy kawałki.
    Mozzarellę kroję w nieco grubsze półplasterki.
    Papryczkę kroję w krążki (w zależności od tego, jak bardzo lubimy chcemy mieć ostre - wydrążamy lub zostawiamy ziarenka).
    Na środku szynki układam mozzarellę, na niej papryczkę. Zawijam w roladki.

Komentarze

Podobne przepisy