Szynka nadziewana

4.5 (177 ocen)

  • 15 min

Pyszna wędlina idealnie pasuje do sałatek, grzanek i innych przekąsek

  • 15 min

Składniki:

  • parę plasterków szynki
    serek almette chrzanowy
    pomidor
    3 łyżki majonezu
    sól, pieprz
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Wędliny

Szynka nadziewana - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serek almette, pomidora i majonez wkładamy do blendera i dokładnie miksujemy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Masą faszerujemy plasterki wędliny i obwiązujemy ją szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Wędlina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować