Szczupak grilowany z wkładką warzywną

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Szczupak grilowany z wkładką warzywną

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - szczupak: 1 sztuka
    - pomidor: 1 sztuka
    - pieczarki: 10 sztuk
    - natka pietruszki: 1 szczypta
    - bułka tarta: 2 łyżki
    - przyprawa do ryb: 1 szczypta
    - sól, pieprz: 1 szczypta

Szczupak grilowany z wkładką warzywną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczupaka natrzeć przyprawą i wstawić do lodówki na pół godziny.Pomidora i pieczarki pokroić w plastry i przyprawić.W środek szczupaka włożyć pomidora i pieczarki i wsypać 2 łyżki bułki tartej z natką pietruszki. Grilować około 20 minut.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy