Surówka z włoskiej kapusty

4.5 (147 ocen)

samo zdrowie............

Składniki:

  • 1/2 główki kapusty włoskiej
    2 marchewki
    2 ząbki czosnku
    trochę zielonego selera ( ja użyłam mrożony )
    1 cebula
    sól
    pieprz
    oliwa
    cukier
Wystaw ocenę:

4.5 (147 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z włoskiej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę oczyścić, poszatkować. Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce. Cebule obrać, pokroić w kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Dodać pokrojony seler i doprawić do smaku. Wymieszać i odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować