Surówka z selera i rodzynek

4.48 (164 ocen)

świetne połączenie smaków, wszyscy byli zachwyceni.

Składniki:

  • 400 g selera
    130 g rodzynek
    280 g gęstej śmietany 12%
    3 łyżki cukru pudru
Wystaw ocenę:

4.48 (164 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z selera i rodzynek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Seler obrać i zetrzeć na tarce. Dodać do niego cukier, rodzynki i śmietanę, dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje po kilku godzinach, gdy rodzynki już napęcznieją.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować