Surówka z rzodkwi i papryki

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

O właściwościach zdrowotnych dużo rozpisywać się nie trzeba. Wiadomo, że surowe to samo zdrowie. O walorach smakowych również. Kto raz spróbował, ten nie oprze się i tej wersji.



  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g białej rzodkwi

    2 małe papryki szpiczaste

    3 łyżki śmietany 18%

    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z rzodkwi i papryki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.

    Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Biała rzodkiew

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować