Surówka z piekła rodem

0 (0 ocen)

  • 20 min

Wyrazista w smaku surówka idealna do delikatnych mięs.

  • 20 min

Składniki:


  • kapusta pekińska 1/4 sztuki

    ogórek zielony 5 cm kawałek

    koperek suszony, mrożony lub świeży 1 łyżeczka

    olej smakowy rzepakowy - czosnek, bazylia, pomidory

    chili pieprz cayenne szczypta

    cebula 2 plasterki

    cukier szczypta

    sól do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z piekła rodem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską szatkujemy. Ogórka kroimy w półplasterki, a cebulę drobniutko siekamy. Do naczynia przekładamy warzywa, dodajemy łyżkę oleju i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą, chilli oraz cukrem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować