Surówka z młodej kapusty, ogórków i rzodkiewek w sosie słodko kwaśnym

5 (1 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób

Taka surówka jest szybka w wykonaniu i bardzo prosta. polecam nie tylko do obiadu.

  • 15 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 1/2 główki młodej kapusty
    1 por tylko jasna część
    3 ogórki małosolne
    garść rzodkiewek
    sól, pieprz mielony, sos słodko kwaśny Tao Tao, łyżka dobrego oleju
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Surówki Ogórki małosolne Sosy

Surówka z młodej kapusty, ogórków i rzodkiewek w sosie słodko kwaśnym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno poszatkować, por pociąć w talarki, rzodkiewkę i ogórki pociąć w plasterki. Doprawić do smaku, połączyć olejem, polać obficie sosem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować