Surówka z młodej kapusty

4.5 (150 ocen)

Pyszna suróweczka, bedzie idealna do obiadu, mięsa lub rybki z grilla.

Składniki:

  • 1/2 młodej kapusty
    1/2 czerwonej cebuli
    1/2 pęczka koperku
    3 łyżki oliwy
    1 łyżka sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (150 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z młodej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pszatkować, cebulę i koperek drobno posiekać. Warzywa przesypać do miski, polać oliwą wymieszaną z sosem sałatkowym, ewentualnie doprawić do smaku. Odstawić na pół godziny do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwona cebula Koper Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować