Surówka z kiszonej kapusty i ogórka

0 (0 ocen)

  • 10 min

Smaczny, szybki i przede wszystkim bardzo zdrowy dodatek do drugiego dania.

  • 10 min

Składniki:

  • -30 dag kiszonej kapusty z marchewką
    -3 ogórki kiszone
    -1 por (biała część)
    -po połowie papryki żółtej i czerwonej
    -sól i pieprz
    -2 łyżki oleju
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Surówka z kiszonej kapusty i ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno siekamy. Dodajemy pokrojone w cienkie plastry ogórki, pokrojonego w półplasterki pora oraz drobno pokrojoną paprykę. Warzywa dokładnie mieszamy z olejem, doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona Papryka Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować