Surówka z kiszonej kapusty

5 (161 ocen)

Świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu

Składniki:

  • 25 dag kapusty kiszonej
    1 duża marchewka
    1 cebula
    1 jabłko
    sól, pieprz
    4 łyżki oliwy lub oleju
Wystaw ocenę:

5 (161 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i kroimy w drobne paseczki. Marchewkę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy doprawiamy solą pieprzem i polewamy oliwą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować