Surówka z kiszonej kapusty

5 (193 ocen)

Pyszna i zdrowa surówka. Ma bardzo dużo witamin.

Składniki:



  • 300 g kapusty kiszonej
    pęczek szczypiorku
    1 łyżeczka cukru
    1 łyżeczka oleju



Wystaw ocenę:

5 (193 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona Dodatki

Surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kiszoną przepłukać i pokroić. Szczypiorek posiekać. Dodać cukier i olej. Wszystko dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Warzywa Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować