Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem.

4.5 (141 ocen)

  • 15 min

Niezwykle soczysta i pełna witamin.

  • 15 min

Składniki:

  • Pól główki kapusty pekińskiej, dwa soczyste jabłka, marchewka, 3-4 łyżki oleju słonecznikowego, 2 łyżeczki musztardy, łyżeczka cukru, natka pietruszki, sól
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno kroimy. Solimy.
  • 2. Jabłka oraz marchewkę obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do kapusty.
  • 3. Całość mieszamy z olejem, musztardą, cukrem i natką pietruszki. Odstawiamy na kilkanaście minut żeby składniki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować