Surówka z kapusty pekińskiej z brzoskwiniami

0 (0 ocen)

  • 10 min

Bardzo smaczna surówka, lekka, słodka i przede wszystkim zdrowa suróweczka warzywno owocowa. Którą zrobisz zaledwie z 3 składników. Polecam gorąco do dań mięsnych, jest przepyszna.

  • 10 min

Składniki:

  • 1 mała kapusta pekińska
    1 puszka brzoskwiń
    4 łyżki jogurtu naturalnego
    pieprz
    sól

Surówka z kapusty pekińskiej z brzoskwiniami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę oczyścić i pokroić na małe kawałki.
  • 2. Brzoskwinie wyjąć z syropu, pokroić wzdłuż na paski.
  • 3. Jogurt wymieszać z przyprawami i wszystko razem delikatnie wymieszać.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy