Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi

  • wyświetlono: 54 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Super majonezowa surówka z kapusty pekińskiej i białej rzodkwi.

DSC_1166
  • 6 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

1/2 główki kapusty pekińskiej
1 duża marchew
150 g białej rzodkwi
3 cm świeżego imbiru
100 ml oleju z pestek winogron
1 pełna łyżka majonezu
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi

  • Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkwi1. Kapustę szatkujemy.
    Marchew i imbir ścieramy na małych oczkach.
    Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
    Wszystko łączymy z olejem i majonezem.
    Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

kapusta pekińskadodatki do obiadusurówka z kapustySurówka na szybko

Komentarze

Podobne przepisy

.

Dodane przez: Anitka0804

Surówka z kapusty pekińskiej

Smaczna surówka do drugiego dania...

image-1nrdtl3

Dodane przez: agarybak76

Surówka z kapusty pekińskiej

Nasza ulubiona surówka do obiadu...

image-23r34ls

Dodane przez: beniawojt

Surówka z kapusty pekińskiej i chrzanem

To lekko- ostra surówka doskonale...

Surówka z kapusty pekińskiej

Dodane przez: bogusia82

Surówka z kapusty pekińskiej

Pyszna i kolorowa surówka z kapusty...

Surówka z kapusty pekińskiej i brzoskwiń

Dodane przez: bogusia82

Surówka z kapusty pekińskiej i brzoskwiń

Bardzo smaczna surówka z kapusty...

Surówka

Dodane przez: JulkaTomeczek

Surówka z kapustą pekińską i kukurydzą

Szybka i smaczna surówka do obiadu

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE