Surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (188 ocen)

  • 15 min

Szybka smakowita surówka.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 średnia kapusta pekińska
    2 średnie pomidory
    1 mała puszka kukurydzy
    3 łyżki majonezu
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (188 ocen)

Zobacz również:

Surówki Majonez

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Surówka z kapusty pekińskiej 1. Kapustę oczyścić ze wierzchnich liści i drobno pokroić.
    Kukurydzę osączyć z zalewy. Pomidory pokroić w kostkę i połączyć z kukurydzą i kapustą. Dodać majonez i doprawić przyprawami do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kapusta pekińska Kukurydza Pomidor

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować