Surówka z kapusty pekińskiej

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Szybka i zdrowa surówka do obiadu.

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Kapusta pekińska 1 szt.
    Papryka czerwona 1 szt.
    Papryka żółta 1 szt.
    Papryka zielona 1 szt.
    Ogórki kiszone 3 szt.
    Cebula biała 1 szt.
    Sos włoski 1 opakowanie
    Sól im pieprz do smaku
    Świeży koperek

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie:
    Kapustę oczyścić i pokroić razem z oczyszczonymi paprykami, cebulą i ogórkami. Dokładnie wymieszać, połączyć z sosem włoskim przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu. Ozdobić koperkiem i podawać do obiadu.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy