Surówka z kapusty na occie winnym

5 (167 ocen)

  • 15 min

Pyszna i zdrowa surówka do obiadku.

  • 15 min

Składniki:

  • -20 dag kiszonej kapusty
    -1 duża marchewka
    -1 cebula
    -1 łyżka octu winnego
    -1 łyżeczka cukru
    -szczypta soli i pieprzu
Wystaw ocenę:

5 (167 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Surówka z kapusty na occie winnym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę siekamy i wrzucamy do miski. Dodajemy startą na tarce o dużych oczkach marchew i pokrojoną w bardzo drobną kostkę cebulę. Warzywa mieszamy z octem winnym i cukrem. Doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona Marchewka Ocet

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować