Surówka z kapusty kiszonej i jabłka

4.5 (158 ocen)

  • 10 min

Idealna do schabowego i ryby :)

  • 10 min

Składniki:

  • 40 dag. kiszonej kapusty
    1 cebula
    1 jabłko
    1/2 pęczka natki pietruszki
    4 łyżki oleju
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty kiszonej i jabłka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę posiekać, cebulę pokroić w drobną kostkę. Jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Dodać olej. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Olej

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować