Surówka z kapustą pekińską i rzodkiewką

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Szukasz pomysłu na dodatek do mięsa, dobrze trafiłeś. Połączenie tych składników daje genialny smak jest to uzupełnienie każdego dania mięsnego, które z pewnością zagości w Twoim domu. Nie trać więc czasu i do działa.

  • 15 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • • 1 główka kapusty pekińskiej
    • 2 pęczki rzodkiewki
    • 1 pęczek szczypiorku
    • 1 ogórek świeży
    • 2 łyżki oliwy z oliwek
    • 2 łyżki musztardy francuskiej
    • Sól
    • Pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapustą pekińską i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • warzywa 1. 1. Kapustę pekińską drobno kroję, rzodkiewki myję, kroję kostkę, ogórka obieram, kroję w kostkę, szczypiorek drobno siekam.
    2. Do warzyw wlewam oliwę z oliwek, dodaję musztardę, doprawiam pieprzem oraz solą.
  • surówka 2. 3. Wszystkie składniki dokładnie mieszam.
    4. Surówka gotowa, podaję z mięsem.
    5. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Na zimno Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować