Surówka z jeżynami w dressingu musztardowym

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Połączenie warzyw z jeżynami i dressingiem ziołowo musztardowym pozytywnie nas zaskoczyło. Surówkę polecamy do grillowanych mięs lub pieczonych.

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1/2 główki sałaty lodowej
    5 rzodkiewek
    5 pomidorków koktajlowych
    1/2 ogórka wężowego
    1 mała czerwona cebula
    125 g jeżyn
    2 saszetki dressingu ziołowo musztardowego np Folwark
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z jeżynami w dressingu musztardowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Surówka z jeżynami w dressingu musztardowym 1. Sałatę szatkujemy.
    Pomidorki kroimy.
    Rzodkiewki kroimy na plasterki.
    Ogórek kroimy na pół plasterki.
    Cebulę kroimy w piórka.
    Warzywa mieszamy z jeżynami i dressingiem musztardowym.
    Surówkę schładzamy przez 30 min.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ogórek Pomidorki koktajlowe Rzodkiewka Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować