surówka z fasoli szparagowej na zimno

4.5 (153 ocen)

Lubię fasolkę szparagową a najbardziej tą surówkę

Składniki:

  • - ok 70 dag fasolki szparagowej
    - 1 duży czosnek
    - 1 cebula
    - 1 sos sałatkowy koperkowo ziołowy
    - olej
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z fasoli szparagowej na zimno - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki ugotować do miękkości odcedzić na sicie i zostawić do ostygnięcia
    - Cebulkę pokroić w drobną kostkę dodać do fasolki wcisnąć czosnek doprawić sosem sałatkowym i dać kilka łyżek oleju dobrze wymieszać aby połączyły się smaki
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować