Surówka z białej kapusty

5 (143 ocen)

Idealna do mięska z grilla

Składniki:

  • 1/4 główki białek kapusty
    1 czerwona papryka
    pęk szczypioru
    sól, pieprz
    3 łyżki oleju
    1 łyżeczka musztardy
Wystaw ocenę:

5 (143 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z białej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Warzywa na surówkę 1. Kapustę poszatkować, posolić, a gdy puści sok, odcisnąć. Paprykę pokroić w kostkę, szczypior drobno posiekać. Wrzucić do kapusty. Dodać olej i musztardę, doprawić do smaku. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta biała

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować