surówka z białej kapusty z sosem winegret

4.5 (145 ocen)

  • 15 min

surówka szybka i prosta, smaczna w sam raz do obiadu

  • 15 min

Składniki:

  • pół białej kapusty
    1 duża marchewka
    pół małej cebuli
    pieprz
    sól
    sos francuski winegret
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z białej kapusty z sosem winegret - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Połowę białej kapusty trzemy na tarce o grubych oczkach, marchew obieramy trzemy na tarce o małych oczkach, cebule również obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Doprawiamy solą i pieprzem. Sos sałatkowy przyrządzamy według przepisu na opakowaniu i mieszamy ze składnikami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować