Surówka z białej kapusty

4.5 (200 ocen)

  • 60 min

Surówka to podstawa obiadu, więc polecam.

  • 60 min

Składniki:

  • 1 mała główka kapusty
    2 średnie marchewki
    1 mała puszka kukurydzy
    koperek
    sól do smaku
    2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.5 (200 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z białej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę i marchewkę zetrzeć na natce na grubych oczkach, posolić i odstawić na około godzinę aby kapusta zmiękła.
    Gdy kapusta zmięknie dodać koperek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Kukurydza Kapusta biała

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować