SURÓWKA POR Z CHRZANEM

5 (188 ocen)

  • 10 min

idealna surówka do niedzielnego obiadu

  • 10 min

Składniki:

  • 3 średnie jabłka

    2 pory

    2 łodygi koperku

    2 łyżki śmietany

    1 łyżka chrzanu śmietankowego

    sól, pieprz

Wystaw ocenę:

5 (188 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Surówka por z chrzanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Jabłka zetrzeć na tarce na grubych oczkach.

    2. Por pokroić w półksiężyce, dodać do jabłek.

    3. Dodać pokrojony koperek, śmietanę, chrzan i przyprawy.

    4. Wszystko dokładnie wymieszać, wstawić na 30 minut do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować