• 30 min

Zamiast kupować w sklepie, zawsze robię go sama. Jest bardzo łatwy i szybki w przygotowaniu. idealny do mięsa, jaj faszerowanych.

  • 30 min

Składniki:

  • 400 gram grzybów marynowanych
    6 korniszonów
    4 jajka M
    2 łyżki majonezu
    2 łyżki musztardy
    2 łyżki chrzanu
    sól
    pieprz
    koperek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Sos tatarski - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jaja ugotować na twardo, ostudzić.
  • 2. Grzyby drobno posiekać.
  • 3. Korniszony i jajka pokroić w drobną kosteczkę.
  • 4. Chrzan zetrzeć na tarce o małych okach.
  • 5. Wszystkie składniki wrzucić do naczynia.
  • 6. Dodać majonez i musztardę.
  • 7. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Grzyby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować