Sos jogurtowo-czosnkowy

4.5 (199 ocen)

Świetny do gotowanych warzyw lub do mięs

Składniki:

  • 2 łyżki naturalnego gęstego jogurtu (u mnie grecki)
    1 ząbek czosnku
    majeranek
    sól
    pieprz cytrynowy
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Sosy Sos czosnkowy Sos jogurtowy Dip

Sos jogurtowo-czosnkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czosnek wyciskamy do jogurtu i doprawiamy. Odstawiamy na min. godzinę do przegryzienia się.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czosnek Jogurt naturalny

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować