Sos firmowy do mięsa

4.5 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Specjalizuję się w daniach mięsnych, a zarówno do nich, jak i do kanapek wymyślam różne sosy. Ten świetnie smakuje na zimno i na ciepło.

Składniki:

  • ● 1 słoik papryki konserwowej
    ● 3 łyżki zalewy ze słoika z papryką
    ● 1 słoik ogórków konserwowych
    ● 1 por
    ● 3 łyżki zalewy ze słoika z ogórkami
    ● keczup
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Papryka konserwowa Sosy

Sos firmowy do mięsa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryki i ogórki osączamy
    i wraz z porem kroimy w drobniutką
    kosteczkę.
  • 2. Do warzyw dodajemy zalewę
    z papryki i ogórków. Dodajemy
    keczup, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_03-2008

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować